Κυριακή, 17 Μαΐου 2009

Εurovision Night Frights: Τί είδαμε, τι μας άρεσε και τί μας έφερε εμετό;;

Τέλος και η φετινή Eurovision. Του χρόνου πάλι.

Σήμερα καταχράστηκα το Twitter. Αυτό είναι σίγουρο. Όμως είναι δύσκολο να γράφεις στο Writer και να ποστάρεις την ώρα που τα γεγονότα τα βλέπει όλη η Ευρώπη ταυτόχρονα.

Ο Σάκαρός μας λοιπόν βρέθηκε στην 7ή θέση, και στην πρώτη ο Νορβηγός με το αφηγηματικό τραγούδι του (και το ξεμαλλιασμένο δοξάρι του που μάλλον του έφερε τύχη).

Οι Μαγγίρες, έκοψαν λίγο την περσινή ειρωνεία κρατώντας τις θεϊκές ατάκες που τις έχουν κάνει διάσημες.

Πολύ HighTech και πανάκριβη η σκηνή στην Μόσχα

Η φετινή διοργάνωση, έκοψε κάτι και έδωσε κάτι άλλο: Έκοψε το δωρεάν Tour στον Νικητή και έδωσε την ποιό εντυπωσιακή σκηνή που έχουμε δει στα χρονικά του θεσμού. Βασικά, είναι εντυπωσιακή στα χρονικά πολλών θεσμών, Eurovision και μη. Δεν παίζει να έχω ματαδεί τόσο μεγάλες οθόνες σε σκηνή που πρωταγωνίστησε για τρείς βραδιές μόνο.

Αυτή η κυρία βγήκε στην σκινή φορώντας πρακτικά τίποτα.

Φέτος, το Kitche έκλεψε την παράσταση. Όσο προχωράνε τα χρόνια, τόσο οι συμμετοχές παρακαλάνε για προσοχή. Στα προηγούμενα χρόνια ήταν κοροϊδευτικά τραγούδια για τον θεσμό, πολιτικά μηνύματα (που στο τσακ δεν έκαναν την εμφάνισή τους και στον φετινό διαγωνισμό) και περίεργα χορευτικά (να κοιτάξω προς τον Ρακιτζή… άστο καλύτερα) Το 2009 γίνεται η μεγάλη αλλαγή και παίρνουμε τον δρόμο που ακολουθεί παγκόσμια η μουσική σκηνή: Φωτιά και γυμνά κορμιά. Ακόμα και ο Σάκης με το κοντό μπλουζάκι του άφησε φευγαλέες ματιές στους κοιλιακούς του. Ρίξτε και μία πρέζα βιολιά και τσέλα και έχετε την φετινή Eurovision στο πιάτο σας.

Επειδή θα πρέπει να κάνω μία μικρή διεργασία, θα αφήσω τα Twitters για αύριο που θα είμαι φρέσκος και ωραίος. Ομως μην φοβάστε! Υπάρχει πάντα το παντοδύναμο Link που υπάρχει για να συνδέει κάτι με κάτι άλλο!

Οπότε, κάντε εδώ για να μεταφερθείτε στο Twitter Profile μου. Γραφτείτε άμα θέλετε και γίνετε followers ούτως ώστε να σας τα πρήζω όσο συχνότερα γίνεται. :D

(μην ξεχνάτε να κάνετε Mouse Over στις εικόνες για τις λεζάντες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου